Responsive image BEGELEIDING OF COACHING DOOR CB-CONSULTANCY
Preparing to will, is willing to prepare!

Door wat laat jij je leiden? je rationele kant of je gevoelskant? Beiden zijn nodig om tot een ultieme sportprestatie te komen. Bij jouw fysieke voorbereiding ,om een uniek prestatie/gevoel te ervaren, moet je bereid zijn oude/eigen trainingsinzichten los te laten en nieuwe te creëren of toe te laten. Alleen wanneer je vrij bent in je hoofd is er plaats voor sportieve dromen. Met mijn vorm van trainingsbegeleiding op afstand is het mogelijk om die nieuwe inzichten te krijgen. Heb je interesse door mij begeleid te worden? Onder begeleiding lees je meer over de verschillende pakketten. Wil je je aanmelden, dan kan dat via het digitale formulier onder aanmelden. Word je eenmaal door mij begeleid, dan vind je alle informatie en je schema’s op deze site door in te loggen op je eigen portal.

Persoonlijk trainingsschema

De trainingsbegeleiding die ik bied vindt voornamelijk plaats via de website/ portal en via de gezamelijke trainingen die elke week plaatsvinden. maandag, woensdag en vrijdag verzorg ik de trainingen in sportcentrum de zandzee en bij AV tempo op de atletiekbaan. Op deze beschermde plek vind je alle schema's en informatie terug die je nodig hebt om ideaal te kunnen trainen.
Op basis van jouw gegevens stel ik een persoonlijk trainingsschema voor je samen, rekening houdend met jouw situatie en gericht op het halen van je doelen.

Je ontvangt iedere vier weken een schema via de website/portal. Iedere maand kan je per mail vragen stellen, en kan het schema geëvalueerd en aangepast worden.

Hartslagmeter

Mijn schema’s zijn gebaseerd op het gebruik van een hartslagmeter. In jouw schema zie je hartslagzones vermeld, die de intensiteit van de training aangeven. De hartslagmeter vertelt je hoe je lichaam er op die dag er aan toe is. Bij een zware dag zal de hartslag aangeven dat je vermoeid bent. Het is dan beter dat je rustiger aan doet op die dag.

Pakketten

Voor meer informatie verwijs ik je naar de website: http://www.cb-consultancy.nl

Pakket Coachen:

Het geheel is meer dan de som der delen. In dit pakket mag je verwachten datgene wat je nodig hebt. In zowel fysieke als mentale zin

 • Maandelijkse trainingsplanning
 • Whatsapp, email, telefonisch of live contact naar de mogelijkheid welke beschikbaar is bijv.: sturing, bevestiging en kritische noten bij beslissingen
 • Meetrainen in de trainingsgroep
 • Korte evaluatie gesprekken om een volgende stap te kunnen maken
 • Jaarplanning realiseren obv de huidige situatie
 • Analyse van gerealiseerde periodes van trainingen
 • Korting NTB jaarlicentie

Pakket trainingsplanning:
 • Maandelijkse trainingsplanning
 • Communicatie via het online CB-consultancy platform gerelateerd aan de uitvoering en het aanpassen van het trainingsprogramma
 • Jaarplanning o.b.v. online ingevoerde doelen via het online CB-consultancy platform
Pakket trainingen:
 • Meetrainen in de trainingsgroep
 • Training in triatlon basisvaardigheden
 • Bewegingsanalyse o.b.v. videofeedback
 • Abonnement op YouTube kanaal voor feedback
 • Jaarperiodisering van de trainingen van de groep
 • komt neer op 2,31 per training
Pakket Opstartmaand
 • Geeft je de mogelijkheid om te leren trainen onder professionele begeleiding. Voor de periode van een maand zal je aan de hand mee genomen worden op zowel fysiek als mentaal gebied om van jezelf een proces georiënteerd persoon te maken
Klik op het logo om naar de website te gaan!
Sportkeuring

Om de trainingsbegeleiding compleet te maken werk ik samen met arts in de sport Juriaan Galavazi van het SMA te naarden. Ik adviseer om altijd eerst een uitgebreide sportkeuring te doen. Juriaan is een sportarts die zeer bedreven is in het adviseren van duursporters. Door uitwisseling van gegevens betekent dat dit het trainingsschema ook beter maakt.
Alle informatie vind je op www.galavazi-sma.nl. De kosten zijn vaak te declareren bij je ziektekostenverzekeraar.

Fietsmeting

Naast de trainingsbegeleiding en sportmedische begeleiding bied ik ook fietsmetingen aan. Ik bepaal dan jouw ideale fietspositie. Hieraan zijn extra kosten verbonden.
Zie voor alle informatie hierover www.fietsmeting.nl

Meer over Chris

Mijn interesse naar efficiënt en optimaal trainen werd al gewekt in de tijd dat ik op mijn twaalfde training gaf aan E-pupillen bij de voetbalvereniging. Ik wist niks van trainen, maar had wel het idee dat wanneer je meer deed, je ook beter zou worden. Sinds ik in 1989 met triatlon begon, is deze zoektocht alleen maar breder geworden.

Chris als triatleet

Die zoektocht resulteerde in 1993 tot overtraining. Nadat ik de overtraining overwonnen had, ben ik veel bewuster met mijn trainingen omgegaan. Dit resulteerde in veel betere resultaten met minder trainingsuren. Zo ben ik drievoudig Nederlands Kampioen op de lange afstand (2004, 2007 en 2008). Sporten is in mijn leven een filosofie geworden, onderbouwd met allerlei praktische en theoretische modellen en wijsheden. Ik sport om een geestelijke en fysieke balans in mijn leven te houden en beter in het leven te staan.

Chris als coach

Naast mijn eigen praktische ervaring als triatleet, heb ik de nodige theoretische basis als bewegingswetenschapper.

Door de combinatie van een gedegen theoretische achtergrond en een schat aan praktijkervaring, was het mogelijk om ook andere atleten te helpen op hun weg naar de top.

Ik begeleid nu samen met Juriaan een zevetig tal atleten naar hun ultieme doel (maximum is 80). De kracht van onze samenwerking ligt hem in het feit dat de kennis van Juriaan op sportmedisch gebied heel goed te combineren is met de trainingstechnische kennis, die ik heb opgedaan tijdens mijn studie en in de praktijk.