ReferentiesErvaring van Bert Sanders:

Mijn ervaring met fietsmeting.nl (Chris Brands)
In september 2009 heb ik mij goed op de fiets laten zetten door Chris Brands.

Door een ongeval met achteraf ernstige gevolgen, zat ik niet meer lekker op de fiets. Het gevolg was dat mijn onderste rugwervel L5 - S1 is vastgezet volgens de axialif methode. Na maanden van revalidatie kon ik enigszins weer een beetje fietsen en eigenlijk twee jaar na de operatie weer normaal op een “racefiets” Maar ik bleef veel problemen houden, met vooral woon-werkverkeer en kwam telkens gesloopt van de fiets af (te statisch).

Als voormalig amateur A fietser vrat dit aan mij en kon ik mij hier ook niet bij neer leggen! Bij toeval kwam ik in aanraking met de site van Chris Brands en dacht bij mij zelf…wie niet waagt, wie niet wint! Chris heeft mij uiteindelijk weer goed op de fiets gezet!!!

Al mijn fietsen (3 stuks) heb ik op zijn advies allemaal op dezelfde wijze afgesteld en heb hier een maand of vier aan besteed / op getraind.
Nu een jaar later, zit ik vrijwel klacht en pijn vrij op de fiets! Ok… de langere afstanden zitten er voor mij niet meer in, maar op deze manier weer lekker op mijn karretje raggen, geeft een enorme voldoening!!!

Mijn advies…laat je goed op de fiets zetten, het is echt de moeite waard. Achteraf bleek dat ik altijd te hoog en te lang op mijn fiets zat, ook hier heb ik eigenlijk nooit iets van gemerkt, maar nu ik met de juiste afstelling fiets, merk je pas het verschil!!! Of je nu wedstrijd rijder bent of een fanatieke toerder…we kopen allemaal het beste materiaal maar vergeten het belangrijkste…de afstelling!

In mijn ogen het driedubbele waard!

Met vriendelijk groet, Bert Sanders 45 jaar